SIEM REAP TOUR PICKS UP FROM PHNOM PENH
4 DAYS-TOUR OR MORE
DAY-1: PHNOM PENH – SIEM REAP – SUNSET
Pick up from the hotel at 8:00am, at lobby in PHNOM PENH
- 8:00am – 2:00pm (6h) : Drive to SIEM REAP in 320km on the National street N:6.
- 2:00pm – 4:30pm (2h) : Check in and rest at YOUR HOTEL.
- 4:30pm – 5:00pm (30mn) : Drive ticket booth to buy three days of ANGKOR PASS (it is free entry after 5:00pm).
- 5:00pm – 5:15pm (15mn) : Drive to PHNOM BAKHENG
- 5:15pm – 6:30pm (1h and 15mn) : ENJOY THE SUNSET AT PHNOM BAKHENG
PHOTO GALLERY OF PHNOM BAKHENG
DAY-2: SMALL CIRCUIT TOUR
The day tour reverses direction and avoids the tourists crowds. Due to the volume of tourists in Angkor, I recommend this itinerary, enabling you to feel free and peaceful for your photos!
Pick up from the hotel at 7:00am , at lobby in SIEM REAP
- Buying Angkor pass in $37 USD for an adult)
- 7:00am – 7:45am (45mn) : Driving from your hotel to BUY 3DAYS OF ANGKOR PASS then we will be heading to TA PROM
- 7:45am – 9:00am (1h-15mn) : VISIT : TA PROM (Tomb Raider or Jungle temple)
- 9:05am – 9:35am (30mn) : VISIT : BANTEAY KDEY
- 9:40am – 10:10am (30mn) : VISIT : TA TEO
- 10:15am – 10:45am (30mn) : VISIT : CHAO SAY TEVADA – THOMANON
- 10:50am – 11:05am (15mn) : EAST GATE OF ANGKOR THOM
- 11:15am – 11:45am (30mn) : LEPER KING AND ELEPHANT TERRACE
- 11:45am – 12:45pm (1h) : BREAK FOR LUNCH
- 12:45pm – 2:15pm (1h and 30mn) : VISIT : BAYON – BAPHOUN – PHIMEANAKAS.
- 2:15pm – 2:30pm (15mn) : Drive to ANGKOR WAT
- 2:30pm – 4:30pm (2h): VISIT : ANGKOR WAT
- 4:30pm – 5:00pm : Drive back to YOUR HOTEL.
PHOTO GALLERY OF SMALL CIRCUIT
|ANGKOR WAT||ANGKOR THOM|
|BAYON||TA PROM||TA PROM|
DAY-3: BIG CIRCUIT + BANTEAY SREI
Pick up from the hotel at 8:00 am, at lobby in SIEM REAP
- 8:00am – 8:30am (30mn) : Drive to PREAH KHAN
- 8:30am – 10:00am (1h and 30mn) : VISIT: PREAH KHAN
- 10:10am – 10:40am (30mn) : VISIT: NEAK PEAN
- 10:50am – 11:50am (1h) : VISIT: TA SOM
- 11:50am – 12:30pm (40mn) : Drive to BANTEAY SREI
- 12:30pm – 1:30pm (1h) : Break for LUNCH
- 1:30pm – 3:30pm (2h) : VISIT : BANTEAY SREI
- 3:30pm – 4:00pm (30mn) : Drive to EAST MEBON
- 4:00pm – 4:30pm (30mn) : VISIT : EAST MEBON
- 4:40pm – 5:10pm (30mn) : VISIT : PRE RUP
- 5:10pm – 6: 10pm (1h) : Drive back to HOTEL END!
PHOTO GARLLERY OF BIG CIRCUIT AND BANTEAY SREI
|PREAH KHAN||PREAH KHAN||ENTRANCE OF PK|
|THE SRINE OF PK||BARRAY OF PK||NEAK PEAN|
|TA SOM||EAST MEBON||PRE RUP|
DAY-4: BENG MEALEA + ROLOUS/CHAW SREI VIBOL/LAKE TOURS
Pick up from the hotel at 8:00 am, at lobby in Siem Reap
- 8:00am – 10:00am (2h) : Drive to BENG MEALEA in 67km on national street N6 and N64.
- 10:00am – 1:00pm (3h) : VISIT: BENG MEALEA TEMPLE
- 1:00pm – 2:00pm (1h) : BREAK FOR LUNCH
PHOTO GALLERY OF BENG MEALEA
After finishing BENG MEALEA TRIP you have 3 attractions on the way back (please pick up one!):
– CHAW SREI VIBOL (Ruin temple on the way back)
– ROLOUS GROUP (PREAH KO – BAKONG – LOLEI)
– TONLE SAP LAKE TOUR (Kompong Pluk or Kompong Khleang)
|KOMPONG PLUK||ROLOUS GROUP||CHAW SREY VIBOL|
DAY-5: where would you want us to drop you? SIEM REAP/PHNOM PENH?
NOTED: WE ARE FLEXIBLE, WE DON’T LIMIT THE TIME FOR YOUR TRIP, WE ONLY SET ESTIMATED TIME BY FLOLLOWING OUR EXPERIANCE!
DO YOU LIKE MORE?
OTHER TOUR OPTIONS FOR ADDING WITH YOUR HOLIDAY IN SIEM REAP:
Click on photos to VIEW the TOUR details!
|KBAL SPEAN||PHNOM KULEN|
CHECK THE ATTRACTIONS AND PRICE NEXT PAGES
ATTRACTONT TOURS HISTORY
|SMALL CIRCUIT||BIG CIRCUIT|
SIEM REAP TOUR PRICE
PICKS UP FROM PHNOM PENH
Transportation by private Ac car and Mini Van
- Driver food and accommodation
- Parking fees/ tolls
- Cool waters and towels
- All entrance fees pay by your own account
- Your meals and hotel pay by your own account
- English speaking tour guide (if you need professional English tour guide please inform to us we will arrange with driver for you)